Koe & Haas springt in daar waar nodig. Organisaties worden soms geconfronteerd met een gat in de bezetting. De redenen zijn divers. De oplossing wordt veelal gevonden in de markt. Juist op deze markt beweegt Koe & Haas. Ervaring op dit gebied is opgedaan bij meerdere organisaties in zowel de private als de publieke sector. Wil je toelichting? Geen probleem, maar zoals je ziet bij “Hoe blij men is met”  wordt er op deze site niet gesmeten met mooie logo’s van bedrijven of dik gedaan met bij welke organisaties. Met alle plezier kan dat worden doorgenomen tijdens een persoonlijk gesprek.

Interim Management

Interim posities worden ingevuld voor management functies in zijn algemeenheid en vaak specifiek op de gebieden van Facility Management, Huisvesting en Sales & Marketing. Koe & Haas levert de meeste toegevoegde waarde bij opdrachten waar iets veranderd, verbeterd of vernieuwd moet worden. Daarbij altijd verder kijkend dan de neus langs is, soms is bijvangst makkelijk te realiseren. Een houding die veel opdrachtgevers als prettig ervaren. Als de positie niet zelf kan worden ingevuld, dan wordt er gezocht naar een externe kandidaat.

Project Management

Voor diverse opdrachtgevers zijn er projecten uitgevoerd, hoofdzakelijk in het facilitaire en huisvestingsdomein. Hierbij valt te denken aan interne verbouwingen, renovaties, invoering FMIS en begeleiding bij outsourcing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s