De Z, van Zuperheld

Een speciaal ontwikkelde beleving voor ondersteunend personeel. Voor de helden van alledag. Voor het hele team behandeling van de juiste thema’s die een team doet opbloeien. Voor het hele team een ervaring die ze niet snel zullen vergeten en waarmee ze elkaars werk beter gaan begrijpen en waarderen. Een ervaring waardoor ze gaan groeien en sneller begrijpen dat wat zij doen essentieel is. Voor het bestaan van de organisatie maar ook voor hun eigen bestaan. Voor hun ik, voor hun Zelf. Dit betekent gaan voor goud. Leuker dan dit wordt het niet.

Meer weten? Neem contact op via ikwilmeerweten@koe-haas.com

Ontdek (je eigen) kernkwaliteit en waarom dat succesvol is

Soms is er maar een klein vonkje nodig om medewerkers te laten snappen waarom het fijn is om te doen waar je goed in bent. Want dat vind je meestal ook enorm leuk om te doen. En andere mensen waarderen je daarvoor.  Koe & Haas heeft een hiervoor een leuk alternatief ontwikkeld. In een maximale groepsgrootte van 6 man ontdekken medewerkers niet alleen een nieuwe omgeving. Ze maken ook kennis met kwaliteit. Als vanzelf ontdekt men ook de kwaliteiten van de collega’s. En worden ze best ook een beetje verwend op deze dag!

Meer weten? Neem contact op via ikwilmeerweten@koe-haas.com!

De Universiteit van het Leven

Je weet dat geluk en succes niet ver van elkaar liggen. Meer nog, dat net zoals in het woordenboek, geluk vóór succes komt. Je beseft dat de mentale gezondheid van medewerkers en leidinggevenden vandaag de belangrijkste succesfactoren zijn voor een orgainsatie. En dat mensen met een positieve instelling sneller bevlogen raken en beter betrokken blijven bij jouw bedrijf.

Als je investeert in de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers en leidinggevenden, als je hen stimuleert om te groeien, dan stimuleer je dus ook de groei van jouw organisatie.

Je hebt dus alles in handen: van het geluk van jouw medewerkers tot het succes van jouw organisatie. Als Partner van de Universiteit van het Leven onderstreep je die filosofie.

Meer informatie? http://www.universiteitvanhetleven.com/ of neem contact op via ikwilmeerweten@koe-haas.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s