Koe & Haas wil graag een blijvende indruk achterlaten. Een werk achterlaten met moeite. Trots vanwege het resultaat. Blij vanwege de getoonde groei, het behalen van alle resultaten plus nog een paar. Het is dan ook fijn om te merken dat de mensen met wie je werkt dit ondervinden.

Ellis, klant van een facilitaire organisatie: “Jij mag trots zijn op jezelf, dat jij de inspirator bent geweest om jouw team zulke mooie stappen te laten zetten”.

Cyril, klant van een facilitaire organisatie:” Voor mij was je een mooi mens die met passie en betrokkenheid mensen – met behoud van respect – mee kan meenemen in de gewenste richting!”.

Arvid, een opdrachtgever: “Ik hoop dat je trots afscheid neemt, want het resultaat is echt noemenswaardig. Voor een referentie mag je mij altijd opgeven! Misschien kalk ik je Linked In wel even vol.”

Peter, een opdrachtgever: “Ik kan me voorstellen dat het even moeite gaat kosten om dit los te laten. Je hebt echt laten zien dat dit team een hele grote stap kon maken. Jij laat echt iets blijvends achter voor ons, wat voor je opvolger zowel heerlijk als lastig gaat zijn. Hij heeft grote schoenen gekregen om te vullen.”

George, een opdrachtgever: “Deze functie wordt onderschat, we hebben kerels nodig zoals jij. Die de boel wakker schudt, oppakt en meeneemt naar de gewenste situatie. Ik geniet ervan als ik je zie rondlopen, ze laat zien wie er in control is en hoe je geniet van je werk”

Karin, medewerker catering: “Ik heb je leren kennen als een geweldige collega en persoonlijkheid. Of het nou over werk of persoonlijke zaken ging, je deur stond altijd open. Je hebt me anders leren denken en om te gaan met het verleden. Maar vooral in het heden te denken. Ik ben blij waar ik nu sta en dat ik je heb mogen leren kennen!”

Annelies, catering manager: “Toen je binnenstapte dacht ik ojee, nu denk ik: wat was dit een fijne periode. Ik vertrouw de mensen weer, ga weer met plezier naar mijn werk en heb veel geleerd van je. Voor mij ben je een kanjer en het wordt wennen als jij straks weg bent. Maar zoals ik al beloofd hebt, ik sta er voor dat mijn club en de rest van het facilitaire team zo met elkaar blijft omgaan zoals nu!”

Louis, technische dienst: “Als jij vooraf had verteld hoe jij wilde dat wij ons moesten gaan gedragen, dan hadden we dat nooit gedaan. Nu………willen we niet anders meer. Bedankt voor de fijne tijd & wat je voor ons betekent hebt.”

Jaap, project manager: “Bedankt voor de waarneming van het project en de klant tijdens mijn afwezigheid. Top dat je het vlekkeloos hebt kunnen overpakken en mij idem dito de boel weer hebt kunnen overdragen!”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s